Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

44anubis44

22. 5. 2012 7:44
"Fandím výzkumům, které praví, že homosexualita je vrozená"

A co pedofilie a zoofilie ?? Oni za to také nemohou, kdy budou dělat pochody ?:?

7 0
možnosti
N

nudavlese

22. 5. 2012 7:59
Re:

Tak vrozene to je, ale tazko si najdu dospleleho svojpravneho partnera, ktory by s nimi dobrovolne siel. :-)

0 0
možnosti

0ms

22. 5. 2012 7:41
Paní autorko,

když hned zpočátku píšete o p.Skramlíkovi, tak se mýlíte. Jeho text byl daným způsobem konstruován záměrně, aby poukázal na absurditu generalizace v případě Romů. Pan Skramlík bohužel nepochopil, že drtivá většina místních jsou nejen cikánofobní, ale i homofobní (ano, i mně dělalo zpočátku problém tomu vůbec uvěřit), takže jeho příměr nepochopí.

0 0
možnosti

0ms

22. 5. 2012 7:37
Paní autorko,

0 0
možnosti
JH

Jiří Heincl

22. 5. 2012 7:28
Úchylka

Homosexualita je úchylka.

7 0
možnosti
P

papajos

22. 5. 2012 7:29
Re: Úchylka

ne menší než ty tvoje

1 0
možnosti
MD

+R/-W

22. 5. 2012 7:19
Treba ma, treba nema Pan Buh 'buzny' rad,

treba je to jen vyraz pochopeni stavu, ze je nas moc. Nac nemoci, nac valky a hladomory, kdyz to jde

vyresit s eleganci barevneho pruvodu lidi bez budoucnosti.

2 0
možnosti
NR

nový regazzi

22. 5. 2012 7:19
Jen malickost

Pracuju v marketingu a mam kolem sebe techto lidi dost. Ujistuju vas, ze jestli nekdo pouziva vyraz Buzna, tak jsou to prave oni a rikaji si tak mezi sebou:-) je to docela vtipny.

No a k tem predstavam: nekolikrat jsem od nich slysel znechuceni nad tim jak a co delame my, heterosexualove s vasi svatyni.....jsem si jisty, ze by se zvedl kufr vam nad tim, jak to oznacovali ;-D

No ale jinak je s nimi sranda, jsou to takova zviratka resici bulvarni zpravy, modu, vztahy....jen jsou trochu hystericti, ale to urcite jako zena znate a chapete ;-)

5 0
možnosti
II

Igor Indruch

22. 5. 2012 9:01
Re: Jen malickost

Jo, také jsem měl kamaráda gaye (už bohužel nežije), a ten slovo buzna rovněž používal naproto běžně. Takže opět platí, že na slově jako takovém až tak nezáleží, ale záleží na tom, kdo ho použije, jak, v jakém kontextu a s jakým úmyslem. S tou  následnou generalizací o "zvířátkách" nesouhlasím. Někoho ta sexiální orientace ovlivní víc, někoho méně (na spoustě lidí to nepoznáte). Spíš jde o to, že tady vznikla určitá homosexuální subkultura, se kterou se někdo ztotožňuje více, někdo méně. A ten, kdo více, pak víc hraje tu roli, která se od něj očekává... nebo o které si myslí, že se od něj očekává. V zásadě to vychází z toho, člověk je společenský tvor. A obvykle má potřebu se s něčím identifikovat, ztotožnit. A jelikož heterosexuální společnost pořád nedokáže homosexuály přijímat takové, jací jsou, neumožňuje se v takovém prostředí chovat přirozeně. A to se týká i lidí, kteří to s homosexuály „myslí dobře“. Ti jim škodí různým přehnaným zájmem, ohledy, zvědavostí apod.

1 0
možnosti
OK

ducatofil

22. 5. 2012 7:16
Zapomněla jsi,

autorko, ještě na debily, co jsou absoluně k ničemu - ti mají ve zvyku kdekoliv a kdykoliv halasně a rázně nařizovat těm ostatním, co si smí myslet, jak smí mluvit, co si smí obléknout, co smí jíst, co smí pít, na jaké filmy smí dovolit dívat se svým dětem, zda se smí jít pomodlit, zda si smí jít zakouřit, zda si smí jít zaš... a spoustu podobných věcí. A čím halasněji řvou, tím více se ohánějí vlastní "tolerancí" a ty ostatní označují za "netolerantní". P:S: Pokud jde o homosexuály, když se mne svého času moje dcery ptaly, pustil jsem jim homoporno a nechal utvořit si vlastní názor.

2 0
možnosti
NR

nový regazzi

22. 5. 2012 7:20
Re: Zapomněla jsi,

Koukam, ze se s vychovou nijak nemazlis ;-D

0 0
možnosti
MP

Martin V2

22. 5. 2012 7:11
Dotazy

Dobrý den, nachází se "burani" a "moralisté" i mezi buznama?

Můžete nějak vysvětlit, proč se ta minorita při ukazování jejich "pýchy" chová jak idioti, když jsou prý nadstandardně nadaní a inteligentní? Jak byste se dívala na průvod heterosexuálů, kteří by předváděli to samé co teplouši v jejich průvodu?

10 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3059x
Autorka je píšící ilustrátorkou a tvůrkyní Omalovánek Lucie. Byla také pracovnicí v záchranné stanici pro dravce a sovy, canisterapeutkou, pracovala s dětmi a seniory, včetně postižených klientů. Byla externí novinářkou, muzikantkou ve dvou kapelách, zahradnicí, hadí ženou a tak všelijak. Nyní je na rodičovské dovolené a ve zlomcích volna se připravuje na pomalu, ale jistě se blížící nový start do aktivního života s větším rozhledem, jasnějšími představami a vysokými cíli.

http://www.omalovanky-lucie.cz/

Seznam rubrik