Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já myslel, že rudá rozzuří býka, a ona i jeho manželku!;-€

0 0
možnosti

Copak ? Vaše manželka se hněvá ? ;-D

0 0
možnosti

Zapnu televizi, leze z ní komunista. Zapnu internet, leze z něj komunista. Otevřu noviny, leze z nich komunista. Bojím se jít do ledničky pro večeři.

0 0
možnosti

P63e52t56r 68L11a75n46g57e92r

27. 3. 2016 19:47

se nedivím, když v ledničce máte čínské zelí

0 0
možnosti

Zasloužená karma. :-)R^

1 2
možnosti

A kde jste k tomu přišel ? 8-o Ano, léta museli, ale předtím, ani dnes nikoliv. A mimochodem - kolik je mezi Čechy čistokrevných Slovanů ?

0 0
možnosti

Pani Barosova, akceptujte lidi jaci jsou. Jini nejsou. Mela by jste svoje ego ovladat a kdyz se chcete profilovat, tak rozumejsim zpusobem. Vemte na vedomi ze Cina je imperium a imperia si rozdelily svet. I vetsi a moralnejsi staty jako nase republika to akceptovaly. Uvazte, ze v Cine se skorumpovani politici popravuji. U nas jsou ve vlade.Presto vas nenapadne zneuctit nasi vlajku.

7 3
možnosti

Šmankote ... co všechno se dá vymyslet ve hlavách blogerů díky jedné státní návštěvě. V Anglii je královna vozila ve zlatém kočáře, ale tady z toho lidi nadělají. A co návštěva Obamy? Taky jste hlásala že v Americe se utlačují lidská práva a vyrábí šunt? A to prý je vesmír nekonečný, no, já si spíš myslím, že je nekonečná je jen a jen lidská hloupost. Apropó, zjistěte si jen tak namátkou, jak obrovský dluh má třeba jen Amerika u Číny. Koukám, že někteří blogeři, nebýt Číny a hnízda, tak si ani neškrtnou ...

9 4
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3059x
Autorka je píšící ilustrátorkou a tvůrkyní Omalovánek Lucie. Byla také pracovnicí v záchranné stanici pro dravce a sovy, canisterapeutkou, pracovala s dětmi a seniory, včetně postižených klientů. Byla externí novinářkou, muzikantkou ve dvou kapelách, zahradnicí, hadí ženou a tak všelijak. Nyní je na rodičovské dovolené a ve zlomcích volna se připravuje na pomalu, ale jistě se blížící nový start do aktivního života s větším rozhledem, jasnějšími představami a vysokými cíli.

http://www.omalovanky-lucie.cz/

Seznam rubrik