Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Bože můj,tihle novodobí neobolševici plní nenávisti a žluče co se zaštiťují pravdou a láskou,jsou ve skutečnosti větším nebezpečím pro demokracii než skuteční komanči..RvRvRv Antikarma!!!!

12 7
možnosti
KT

Nemáte to nějak popletené? Lidé, kteří odmítají nesvobodu a vnucování odpudivých totalitních tanečků nejsou neobolševici.

Mnozí nechtějí rudé vlajky symbolizující diktaturu nad Prahou, ani nikde jinde ve své vlasti.

8 2
možnosti
PZ

totalitně orientovaná jste především vy a ta nenávistná skupinka co ničí vlajky aby se zviditelnila Rv

Mimochodem jsem moc zvědavý jak budete psát, až někdo stejně poničí například Německé vlajky při návštěvě frau Merkel - ze stejného důvodu, že jsou tam lidé vyhazování z práce a dokonce jsou jim zabavovány děti za názor...

13 11
možnosti
Foto

Přátelské návštěvy prezidenta významného státu je třeba si vážit. Proto jsou vlajky v ulicích a vlají. Pokud Vy si této návštěvy nevážíte, hleďte si svého a počkejte, až ty vlajky sundají. Já to také tak dělám R^

9 7
možnosti
FS

Autorka byse měla raději věnovat těm ptákům,dravcům.

5 5
možnosti
Foto

Tak já bych ty čínské výrobky zas až tak nezatracoval.

Autorka asi neví, že čínský, v Číně vyvinutý systém základnových stanic pro mobily GSM pobil na našem trhu klasické dodavatele této technologie.

Siemens, Motorola, Nokia a další výrobci byly ze všech tří sítí vyhozeny, protože prostě zařízení Hua Wei podstatně méně "žere".

A to operátorům šetří desítky až stovky miliónů ročně za elektrickou energii.

6 2
možnosti
LS

Možná by paní měla na nějakou dobu zajet do Číny, aby pochopila, že jsou i jiné kultury než naše. Deset miliónů občanů se nemůže mezi sebou domluvit. To je v Číně jedno malé sídliště. Ukočírovat víc než miliardu lidí je trochu o něčem jiném. Paní by svůj odpor k Číně měla dokazovat tím, že zásadně u Vietnamců ani jinde nekoupí žádný čínský výrobek. Ničit cizí práci je ubohé.

18 3
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3059x
Autorka je píšící ilustrátorkou a tvůrkyní Omalovánek Lucie. Byla také pracovnicí v záchranné stanici pro dravce a sovy, canisterapeutkou, pracovala s dětmi a seniory, včetně postižených klientů. Byla externí novinářkou, muzikantkou ve dvou kapelách, zahradnicí, hadí ženou a tak všelijak. Nyní je na rodičovské dovolené a ve zlomcích volna se připravuje na pomalu, ale jistě se blížící nový start do aktivního života s větším rozhledem, jasnějšími představami a vysokými cíli.

http://www.omalovanky-lucie.cz/

Seznam rubrik