Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J77a13r63a 81R46a37n51k

28. 9. 2015 1:59

Pani Vavrochova, muzete aspon jednou napsat, proc ty vykulene oci?

0 0
možnosti

Nevkusná demagogie v situaci kdy média nám namísto většinových mladých  mužů ukazují "zoufalé uprchlíky" s dětmi v náručí, kdy televize zásadně používá pro tyhle mladíky z mohamedánska a Afriky výraz "zoufalí uprchlíci", kdy vyjádření  VK k tomuto je doprovázeno fotem,  kde VK vypadá jako zarputilý primitiv,  tedy v situaci propagandy srovnatelné tak s Husákovou normalizací něco lkát o nějakých prý hoaxech které zkreslují skutečnost. Rv  

Tohle je zkrátka podle hesla "loupežný vrah křičí chyťte zlodějíčka"Rv

6 1
možnosti

J65a76r48a 20R44a33n92k

28. 9. 2015 2:02

Na ktere fotografii vypada Vaclav jako zarputily primitiv, to by mne zajimalo, skoda jen, ze nemuzete napsat normalni prispevek, aniz byste nepouzil sam primitivnich slov.

0 0
možnosti

J23a46r44a 81R74a39n10k

26. 9. 2015 19:07

Diky za lidske zamysleniR^

1 2
možnosti

V jednom z Vašich zážitků píšete, že ten černoch, co jste mu "věnovala" peníze, uměl odříkat jen pár naučených frází, ale jinak byl vysloveně hloupý. Je mi líto, ale na mě tak již delší dobu působíte Vy:-/

7 0
možnosti
Foto

Je to napsáno hezky a s citem, jenže nezapomeňte, jak dopadl kol. fotograf Šibík. Chtěl být, jako vy, nestranný a rozumný, a výsledkem je, že jej nenávidí a kopou do něj z obou stran. Jedni pro to, že srdcem je s imigranty a druzí pro to, že mu rozum nebere, co ti egoističtí bastardi při svém dobývání Evropy vyvádějí. Obávám se, že je to tím, že už jsme v počáteční fázi konfliktu a tehdy platí biblické, "vaše řeč budiž ano, ano, ne ne." Nelze stát mezi liniemi palby a uklidňovat. Jedni nebo druzí vás trefí.

3 0
možnosti

Taky mám řadu osobních zážitků i přátelství s muslimy. Přesto s vámi nesouhlasím. Podle mě mícháte osobní zážitky s globálním problémem. Z hlediska budoucnosti Evropy je fakt fuk, jestli s vámi ten Turek chtěl spát nebo ne... Být solidární (nebo nad tím mávnout rukou, protože "tomu nelze nijak zabránit") na základě osobních zkušeností je jistě ok, ale od vlád a politiků je legitimní čekat víc - rozum, odpovědnost a efektivní řešení problémů v zájmu obyvatel.

Ad hoaxy - víme tedy jistě, že otec utonulého chlapce nebyl převaděč (ne že by na tom až tak záleželo)? Ty dvě rodiny, které to novinářům měly potvrdit, jsou vymyšlené? Někdo tedy doložil, že trenér nemá s radikály nic společného? Můžete prosím dát odkazy?

14 0
možnosti

Nejsem ani xenofob, který by uzavřel hranice a nechal urpchlíky utopit, ale ani naivní člověk, který se domnívá, že statisíce muslimů nemohou zničit demokracii a kulturu, ve které žijeme. Ale opravdu by mě zajímalo, jestli máte nějakou metodu, jak rozeznat hoax od pravdivé zprávy. Párkrát jsem se o to snažila - ovšem zabírá to víc času, než normální pracující člověk má.

 Bohužel jsem navíc zjistila, že mnoho lidí označených v diskusích jako sluníčkáři, používají stejné lži - jen s opačným znamínkem: že totiž pravdivou zprávu označí za hoax. Protože například právě to o tom otci mrtvého chlapečka se mi podařilo dohledat v renomovaných světových médiích - žádném bulváru, včetně jmen lidí, co o tom mluvili ... Stejně tak tito lidé označují za hoax třeba existenci no-go zón v evropských městech, kde místní policie prostě nezasahuje a kde nevládnou zákoyn oné země, ale právo šaria - přitom na toto téma existuje několik výzkumů a znám několik lidí, co jejich existenci viděli na vlastní oči.

Takže než označíte něco za hoax - ověřte si, kde je pravda - protože někdy můžete takovou "nevinnou" lží udělat víc škody než užitku a přispět k tomu, že se "nerozhodnutý" člověk přidá na tu špatnou stranu

12 0
možnosti

J48a66r28a 95R90a79n14k

26. 9. 2015 18:58

Pani Sporkova, vim, ze umite nemecky a asi i anglicky, zadejte na google a budete prekvapena;-)

0 0
možnosti

No vida, ...a přece se točí. R^

1 0
možnosti

Lucie, ode mně karma.

3 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3059x
Autorka je píšící ilustrátorkou a tvůrkyní Omalovánek Lucie. Byla také pracovnicí v záchranné stanici pro dravce a sovy, canisterapeutkou, pracovala s dětmi a seniory, včetně postižených klientů. Byla externí novinářkou, muzikantkou ve dvou kapelách, zahradnicí, hadí ženou a tak všelijak. Nyní je na rodičovské dovolené a ve zlomcích volna se připravuje na pomalu, ale jistě se blížící nový start do aktivního života s větším rozhledem, jasnějšími představami a vysokými cíli.

http://www.omalovanky-lucie.cz/

Seznam rubrik