Diskuse

"Nevhodní" lidé umřeli i s dětmi - sláva...!?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Milá dámo, děláte to, co je obvyklým trikem demagogů. Z tábora názorových oponentů si vyberete pár nejhloupějších a agresivních příspěvků a na těch ukazujete co jsou všichni zač.

3 0
možnosti
Foto

Řekla bych, že směšujete dvě různé věci. Jedna věc je chovat se jako zrůda, pokud mi to umožní režim. Tam je skutečně nepochopitelné, jak snadno se z lidí stanou zvířata a osobně se podílejí na vraždách druhých nebo je třeba nařizují jiným. Druhá věc je, padat k zemi, pokud někde někdo na světě tragicky zemře. Protože to by člověk opravdu nedělal nic jiného než padal k zemi. Neoslavuji smrt imigrantů v náklaďáku, ale neznala jsem je, nikdy jsem se nimi nepotkala, takže to prostě nemá stejný emotivní náboj, jako když zemře někdo, koho jsem znala.

3 0
možnosti

Víte, já to těmto lidem jako je autorka moc nevěřím. To je jen takový apel, aby vypadali tak humánně. Nikdo normální tuto smrt neoslavuje, ale taky nepadá k zemi. Tyto prázdniny zahynulo na silnicích 149 lidí. V každém jednotlivém případě je to jistě tragédie, ale nevěřím, že autorku též tato zpráva srazila k zemi.  Není tak "in".

3 0
možnosti
Foto

Paní Barošová, viníkem této tragédie jsou pašeráci lidí a ty evropské instituce, které mají v popisu práce potírání této nelegální činnosti a nečiní tak. Takto jednoduché to je.

1 0
možnosti

Vážená dámo velmi se mýlíte, Hitler, nacismus a holokaust tady byli proto, že i v 30 tých létech tady byla také ušlechtilá sluníčka, která okřikovala všechny co varovali před Hitlerem a nacismem. Ušlechtilá sluníčka vymyslela politiku appeseamentu, tedy to,  že když budeme uspokojovat potřeby a požadavky Německa že bude mír na věčné časy. Jak to skončilo víme všichni.

Dneska se situace opakuje, zase tady máme tyhle lidičky appeseamentu,  kteří častují nadávkami extremisto, islamofobe, xenofobe,  ty co varují před mohamedánským a africkým násilím a extremismem,co chtějí z naší země udělat jakousi afroarábii z které budou naši potomci jednou utíkat s holým zadkem před mohamedánským a africkým násilím, vražděním a terorismem.

Jinak je trapná demagogie dělat z nějakých občasných výroků znevažujících mrtvé   nějaké závěry alá Hitler, nacísmus, holokaus, holt v populaci 95% občanů kteří migranty nechtějí vůbec nebo chtějí jen vybrané v malém množství se vždycky musí najít tací exoti co tohle neslušné dělají, pokud vím tak cenzoři tohle pečlivě mažou.

Já myslím,  že stejně pokleslé je tady předstírat nějaké truchlení a pláč nad strašlivou tragédií, o životy přicházejí např. při dopravních a jiných nehodách lidé odjakživa, člověk může drobnou myšlenkou politovat ale truchlí jen jejich blízcí.

2 0
možnosti
Foto

Vážená paní,na to že jste byla pedagožkou a externí novinářkou,tak dle mého názoru jste trochu mimo.Smrt je vždy tragedie a zbytečná,mučivá a dlouhá obzvláště.Ale oni se  sem chtějí a dostávají nelegálně,opakuji nelegálně.Myslím že máme svých problémů na řešení dost.Nicméně Evropa není nafukovací,všichni se sem prostě nevejdou.Ale musím se vás zeptat,při vašem "morálním"kreditu,zda jste se také rozohňovala nad "humanitárním bombardováním"v Kosovu??

Když měřít a moralizovat,tak vždy každému stejně.A ne jen když se to hodí.

2 0
možnosti

Takova tragicka udalost se jak videt velmi hodi proimigrantske propagande. Neni koure bez ohynku.

3 2
možnosti

J72a76r45a 59R69a62n39k

29. 8. 2015 2:43

Svetlo na konci ceskeho tuneluR^

1 2
možnosti

Všem je tu strašně líto, že se udusilo cca 70 ekonomických migrantů. Je mi to taky líto, ale bylo to jejich rozhodnutí. Proč ale ti diskutující zde nelitují ty desetitisíce žen a dětí vyvražděných denně v Africe díky "kmenovým" válkám? Není ta lítost zde tak trochu infantilní? Víte kolik dětí denně umírá hlady v Africe a nemají se jak bránit?

Pokud je tak litujete, tož, tak tam, běžte a uvidíte, jako to tam chodí. V lepším  případě si vezmou 90 % Vaší pomoci, v horším Vám osmiletý klučina prostřelí hlavu. Prostě,. jen tak.......

10 0
možnosti

A hlavne proto utikaji!

0 0
možnosti

Dětí je mi líto. Stejně tak je mi líto dětí, které přijdou o život třeba při autonehodách. Uvědomují si ale přijímači, co bude dál? Letos to bude možná milión lidí, kteří přijdou do Evropy převážně z Afriky. Pokud je Evropa přijme, povzbudí to další a příští rok to bude 5 miliónů. Za dva roky 20 miliónů. Vždyť v Africe se za rok narodí 20 miliónů dětí. 

Tohle se musí okamžitě zastavit, jinak už brzy nebude žádná Evropa, tohle jí zničí.

Pomáhat ano, v jejich zemích, či v uprchlických táborech blízko nich tak dlouho, dokud se u nich bude válčit. 

Němci vydali na nelegály strašně vysokou sumu peněz. Kdyby tyto peníze použili na zlepšení poměrů v uprchlických táborech např. v Jordánsku nebo Turecku, tak by to pomohlo asi desetinásobnému počtu těch lidí. Nehledě na to, že by to pomohlo těm nejbídnějším, kteří pašerákům zaplatit nemohou. Možná by jich pak ani neutíkalo takové množství.

6 2
možnosti

Kolik, kdy, KDE a jak?

0 0
možnosti

Pozorně jsem si váš článek pročetl a jestli jsem to dobře pochopil, iritují vás reakce na mrtvé tzv uprchlíky v náklaďáku. těch dětí je mi líto, stejně jako všech, kteří umírají v nesmyslných válkách ... bohužel vůči okupantům lítost necítím - asi proto, že to není nic osobního. možná je chyba ve mě, možná je chyba ve všech těch lidech, kteří to vidí podobně, nevím. ale nenapadlo vás třeba to, že čím dál víc lidí začíná vnímat tyhle uprchlíky právě jako okupanty? uvědomujete si, že tohle směřuje k válce? že v takové válce bude umírat daleko víc lidí? a nechci se vás dotknout, ale podobně založení humanisté nás všechny do téhle války ženou, aby vzápětí moralizovali nad smrtí nevinných lidí - cítím z podobných sluníčkových vět obrovské pokrytectví. jakoby jste tím říkala, že humanitární bombardování je něžné a mírumilovné

15 1
možnosti