Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Chápu, ale za ty udušené můžeme my, nebo oni sami a jejich "převaděči" ?

9 1
možnosti
Foto

Myslíte si, že by raději nejeli autobusem nebo vlakem?  Položte si otázku proč nemohou a odpovíte si sám, kdo za to může.

0 2
možnosti
Foto

napsala jste to hezky, lidsky.

1 1
možnosti
MM

A co lidského nás od těch údajných uprchlíků čeká?

7 1
možnosti
JG

Vám již od střední nedá spát jak mohl v kultivované Evropě 20. století uspět Hitler a holokaust? A  například náš podíl (jako člena NATO) na humanitárním bombardování civilního obyvatelstva - tedy i žen a nevinných dětí v roce 1999 v průběhu války v Kosovu Vám přináší růžové sny? Tam také umřeli nevhodní lidé i s dětmi, sláva ?! - Jenomže tihle mrtví vás evidentně za srdíčko nechytili. Tady jste zrod bestie nezaznamenala, že? Je mi naprosto špatně z vašeho pokrytectví. Žádný normální člověk nebude oslavovat smrt malých dětí, ale každý normální člověk také především odsoudí nezodpovědné jednání jejich rodičů nechají-li se zavřít do náklaďáku za život ohrožujících podmínek, a nebude primárně odsuzovat paušálně Čechy, protože se obávají kolonizace své země.Rv

18 3
možnosti
VV

Co ma tehle vase agitka spolecnyho s clankem?

2 5
možnosti
DS

souhlas a děkuji. škoda, že ti, co by měli, se nezastaví, nezamyslí, nezastydí ani nezmění svůj způsob uvažování. škoda a kéž by! KarmaVR^

3 2
možnosti
Foto

Nebudete mít asi vysokou karmu,ale já jsem Vám ji dalaR^ A souhlasím s tím,co napsal pan Strnad níže.

1 0
možnosti
JR

J16a46r25a 67R43a59n43k

28. 8. 2015 19:39

Dobre jste to napsalaR^

3 0
možnosti
ZS

Souhlasím. Vždycky jsem si dělal srandu z takových těch hospodských řečí, ale teď se začínám bát, že je mezi námi dost těch, kdo by se opravdu zvedli a šli ty Židy/Cikány/muslimy likvidovat.

Jsem zastáncen toho, že se můžeme postarat jen o omezené množství uprchlíků a většinu prostě musíme poslat zpátky. Ty, co páchají trestnou činost a vyvolávají nepokoje jako první, ale nikdy by mě nenapadlo je preventivně zabíjet, potápět jejich lodě nebo se radovat z jejich smrti.

7 0
možnosti
TB

tam asi nešlo potápět lodě i s lidmi ale když se vrácejí zpátky pro další várku. Ničit lidi co si z toho udělali byznys

4 1
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3059x
Autorka je píšící ilustrátorkou a tvůrkyní Omalovánek Lucie. Byla také pracovnicí v záchranné stanici pro dravce a sovy, canisterapeutkou, pracovala s dětmi a seniory, včetně postižených klientů. Byla externí novinářkou, muzikantkou ve dvou kapelách, zahradnicí, hadí ženou a tak všelijak. Nyní je na rodičovské dovolené a ve zlomcích volna se připravuje na pomalu, ale jistě se blížící nový start do aktivního života s větším rozhledem, jasnějšími představami a vysokými cíli.

http://www.omalovanky-lucie.cz/

Seznam rubrik