Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ja kdyz jsem byla mala, tak jsem otravovala kazdeho psa. Bydleli jsem na vesnici, tak se tam psi bezne toulali a proti vztekline ockovani nebyli. Obcas se to nejakemu voriskovi nelibilo a chnapl, nekdy bylo trochu krve. Maminka mi to vymyla a rekla, dobre ti tak,nemas cizi psy otravovat. Stejne to nepomohlo. Psy mam rada porad a ted uz mame ctvrteho z utulku;-D

3 1
možnosti
HP

No a pointa? Vzali vám dítě nebo psa?

1 0
možnosti
VJ

Zřejmě šlo o udání nějakého zhrzeného obdivovatele z iHeute. Nebo si myslíte, že nějaký policajt má čas číst vaše blogy a ještě náladu to papírovat?

Sdílení zkušeností je prospěšné a třeba to poradí i jiným lidem, nebo je alespoň donutí k zamyšlení. Svět je plný nástrah a nechť si lidé nesou vlastní odpovědnost za své děti i své domácí mazlíčky.

Je zajímavé, že se tady hodně lidí pohoršuje nad psem, ale přitom doma malým dětem klidně kouří, případně žváro hned nad kočárkem. To je vědomé ubližování dětem, ale kupodivu společensky tolerované.

4 0
možnosti
Foto

Ano, děkuji za mnohá vystižení. Šla jsem s kůží na trh, aby se otevřelo - a následně posunulo směrem od středověku k 21. století - jedno důležité téma. O udání šlo určitě, dostala jsem nakonec k dispozici všechny podklady - kromě jména (asi ochrana těchto lidí ;-)).

0 0
možnosti
DR

Fízlování na všech úrovních je základem státu..

3 3
možnosti
VJ
RV

Aby bylo jasno, považuju vměšování sociálky do věcí rodiny za hnus hodný totalitního státu.

6 3
možnosti
DT

D94a77n75a 23T47a83n26k40e11r

17. 11. 2013 20:38

Čokl je starý, a za pár let vám pojde, vaše dítě má život ještě celý před sebou. Važte si toho, že je zdravé, může být i jinak, a může se to stát ze dne na den... :-/

http://tanker.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=378115

4 8
možnosti
Foto

Pí.Dano, měla  jsem Vás za celkem rozumnou ženskou, taky nepíšete špatně. Nicméně to, co popisuje Lucie, je o něčem zcela jiném než Váš článek. 8-o

2 1
možnosti
MJ

Sama se prásknete k tomu, že zanedbáváte výchovu a ohrožujete své dítě a pak si stěžujete, že na to orgány reagují! Nechápu ani Vás a ani nechápu lidi, kterým vaše chování nevadí. ;-O

5 19
možnosti
JK

A paní Lucie může i za to, že máte problémy s chápáním ? 8-o;-D

8 3
možnosti
Foto

Paní Lucie, držím Vám palce!;-)R^R^R^

Pustila jste se do "boje" s nejhorším druhem na zemi, "člověkem." Pozorně jsem pročetla Vaše články a jsem přesvědčená, že jste pouze chtěla upozornit na občas problémové soužití dítěte se starším psem. Toť vše!To, že tito "lidé" nepochopili, že milujete nejen svoje dítě, ale i svého psího přítele, by Vás nemělo znechutit. 

PS: Mně se přihodilo něco podobného, když byl kluk malý, takže jsem udělala taková opatření, aby se už nic podobného nikdy nestalo. Syn stále žije, jen ten můj Mates (ovčák) už je v psím nebi.

8 1
možnosti
Foto

To jste hezky napsala, děkuji. Mějte se pěkně.

0 0
možnosti

Panebože, to snad ani není možný, ony moderní matky častokrát jsou stran úsudku  na pováženou, ale tohle je neuvěřitelně pitomý, ten pes nad miskou skutečně mohl dítěti ublížit, to je snad zlej sen....!!

4 7
možnosti
Foto

Vítám členku fanclubu pana Malého ;-D

6 2
možnosti
Foto

J71a67n42a 69M53a36j55o12v96á

14. 11. 2013 16:13

No a co se tedy tak hrozného stalo...někdo někomu něco řekl...vy jste to vysvětlila...a???8-o8-o8-o Kde je ta hrozivá újma? (potřebovala bych smajlík-dalekohled)

7 2
možnosti
Foto

Doporučuji prožít. Pak se přestanete takto netaktně a rádoby vtipně ptát.

5 3
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3059x
Autorka je píšící ilustrátorkou a tvůrkyní Omalovánek Lucie. Byla také pracovnicí v záchranné stanici pro dravce a sovy, canisterapeutkou, pracovala s dětmi a seniory, včetně postižených klientů. Byla externí novinářkou, muzikantkou ve dvou kapelách, zahradnicí, hadí ženou a tak všelijak. Nyní je na rodičovské dovolené a ve zlomcích volna se připravuje na pomalu, ale jistě se blížící nový start do aktivního života s větším rozhledem, jasnějšími představami a vysokými cíli.

http://www.omalovanky-lucie.cz/

Seznam rubrik