Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

V40i13k74t77o74r 60Š45e15d56i21v39ý 8226601300746

Dobrá myšlenka.

Aspoň na mě zbyde masa víc. ;-D

0/0
30.8.2016 10:11

J85a37r91m27i16l50a 12Č85e50r28n59á 2946572309296

Člověk by asi měl poslouchat svoje tělo. Já, hlavně nyní v létě, nemám vůbec na maso chuť. A to mám energie ažaž. Když si představím na talíři například smažený řízek nebo vepřové s knedlíkem a zelím, tak se šklebím. Ani kuře mě neláká. Móda grilování všelijakých masíček mě, díky bohu, nedostala. Jediné, na co se občas těším, jako třeba dneska, je špekáček (z masa!) normálně opečený na ohni.

+1/0
30.8.2016 7:49

S88l12a47v53o33m75í50r 81B72e53n35e57š 6732427300404

Doporučuji vám recept, který jsem vymyslel sám pro sebe. Neříkám, že ho nevymyslel nikdy nikdo přede mnou, ale já jsem ho nikdy neslyšel ani nečetl, takže do mých stravovacích návyků se dostal z méhovlastního popudu.

V jednom hrnci si uvažíte brambory a vodu z nich vylijete, aby vám zůstaly skutečně jen ty uvařené brambory.

V druhém hrnci si uvaříte čočku, ale vodu z ní nevylijete. Spíše naopak: neškodí udělat ji ve větším množství vody, než jaké je pro uvaření čočky potřebné. Někdy to dělám v přiměřeném množství vody, jindy ve zvýšeném množství vody.

Brambory pak zcela rozšťoucháte do nich pak vlijete tu čočku s tou vodou, v níž se vařila. Rozmícháte to a lžící jíte skvělou polévku.

Ochucení solí nebo kořením závisí na individuální chuti každého člověka.

Vedle toho, že je to dobré, je to i nzdravé, šetří to životní prostředí a vedlejší efekt je i ten, že při tom člověk ušetří dost peněz, protože toopravdu není drahé, přestože místo klasické hnědé čočky používám tu dražší červenou.

Ty brambory skutečně nezapomeňte rozšťouchat. V tom je těžiště tohoto receptu.

+1/0
30.8.2016 7:33

S58l55a28v43o69m40í98r 27B46e45n54e53š 6572847580974

Oprava překlepu: je to nikoli "nzdravé" (to nikdo neví, zda mi tam uniklo "e" a chtěl jsem napsat "nezdravé", nebo se naopak vloudilo nežádoucí "n" a chtěl jsem napsat "zdravé").

Je to doopravdy zdravé. Cholesterol jde dolů.

0/0
30.8.2016 7:36



Bohyně v teplácích od Armaniho

Petice

Na co je hrdá ta, která má tepláky pro všechny příležitosti? Přečtěte si rozhovor se Zuzanou Hubeňákovou.

Žebříčky



Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.