Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hitlerovi nacionalisté si taky Reichstag zapálili sami...

Tím chci říct, že dokud není jednoznačně označen viník, tak to je všechno na úrovni agentury JPP, tedy Jedna paní povídala.

Ať už to udělal kdokoli, je to vandal a tím to končí. Další plky jsou o ničem.

1 0
možnosti

Dosavadní diskuse je k Vašemu názoru je argumentačně dostatečná. Přidám jen jeden příklad s otázkou. Bude na Vašem rozhodnutí, zda přijmete 1000 běženců. Ze zaručených zdrojů víte, že je mezi nimi 20 džihádistů. Nemáte šanci je rozpoznat, na čele nic napsáno nemají. Přijmete je?

7 1
možnosti
Foto

nesmět si zazpívat tu nejhezčí písničku , aniž mne k tomu nutí ceremonie, zazpívat si ji, protože cítím, že chci, jako to cítili často naši předci, jako je dobře, když to cítíme kdokoliv z nás dnes ... být za tohle popotahován... doopravdy jedna z posledních kapek...:-)R^

2 1
možnosti

Kdo a jak je za to "popotahován"?

2 0
možnosti

Já nevím, ale není Praha sprejovaná a vandaly ničená každou noc? Nejsou její zdi plné podobných nápisů odjakživa? Znamená tedy ta včerejší teatrální akce, že teprve teď to začalo oněm účastníkům vadit?

Ad skauti - někdo byl příliš horlivý v dodržování předpisů a hrad se za to omluvil. Chyba (pokud vůbec) a následná omluva - co přesně by mě na tom mělo vzrušovat?

Reagujete taky takto "radikálně" na nenápadné utahování šroubů svobody slova? Na plíživé oslabování sekularizace veřejného prostoru, na upřednostňování různých minorit před většinou, na zatajování faktů o kriminalitě apod.? Pochybuju.

8 2
možnosti

Vaše přesvědčení vám neberu, jen to lhaní, polopravdy a pokrytectví mi vadí. Přečtěte si zpětně své články.

7 0
možnosti

Zkuste pouvažovat, jaký je rozdíl mezi "aktivní snahou o mír" a neochotou bránit se, appeasementem, poraženectvím. V tomto směru pokládám podobné spolky za podobně prospěšné, jako Runcimanovu misi.

8 0
možnosti

A dodatek - ničit fasády je opravdu nevhodné. Ale aspoň plivanec na dveře je přiměřené vyjádření, co jsou zač.

3 0
možnosti

Soudě podle toho titulku, budete teď také s maskou na tváři narušovat p o k o j n é demonstrace lidí s opačným názorem ? :-P

10 1
možnosti
Foto

No, doufám, že Vám to nadšení a přístup vydrží i tváří v tvář islamizaci Evropy. On totiž islám ve své ryzí podobě je přesně to, co jste ve svém blogu popsala, že jako končíte s tou jeho tolerancí. Islám totiž toleranci vůbec nezná, tato drobnůstka prostě v jeho smyslu chybí. A lidé, kteří jak píšete - pomáhají míru na Zemi, jsou přesně těmi, kdo pronikání islámu do Evropy pomáhají, co jim síly stačí...

18 1
možnosti

..... sem si taky vybral,- vlastenec a patriot ! (má to šmrnc a líp to zní)

9 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS