Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J12a96n67a 10M53a93j30o42v54á

10. 2. 2016 18:01

Dneska už mám čas a energii Vám poslat velkou karmu. Za kouzelný článek plný laskavých pohledů a milé vlídnosti.

A víte, jak je to s těmi kouzelnými prsy novorozeneckých sester? Ráda prozradím (kdysi v dávné historii jsem tou novorozeneckou sestrou byla). Miminka reagují na emoční naladění toho, kdo je ochraňuje. A když je matka neklidná, jsou taky. No a když se takové novorozeně strachy (strachem matky) rozpláče, znervózní mámu, přibyde strachu a přibyde pláče...

Podle toho sestřičky poznávají, jestli prcka něco trápí, nebo jestli si "jen" maminka potřebuje odpočinout. Někdy stačí miminko na chvilku odnést (pokud mamka svolí), tak si zdřímne, uleví se jí a oba jsou pak samá spokojenost. Ráda na taková "zázračná vyléčení plačících dětí" vzpomínám dodnes:-)

1 0
možnosti
Foto

A tohle je krásný článek. Díky za něj.

(A dobrou noc)

3 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3059x
Autorka je píšící ilustrátorkou a tvůrkyní Omalovánek Lucie. Byla také pracovnicí v záchranné stanici pro dravce a sovy, canisterapeutkou, pracovala s dětmi a seniory, včetně postižených klientů. Byla externí novinářkou, muzikantkou ve dvou kapelách, zahradnicí, hadí ženou a tak všelijak. Nyní je na rodičovské dovolené a ve zlomcích volna se připravuje na pomalu, ale jistě se blížící nový start do aktivního života s větším rozhledem, jasnějšími představami a vysokými cíli.

http://www.omalovanky-lucie.cz/

Seznam rubrik