Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Aniž by tušili, že vědomé šíření hoaxu je přestupek až trestný čin (v závislosti na druhu poplašné zprávy). Samozřejmě postih hrozí zvlášť tomu, kdo hoax záměrně šíří. Tím se zde na blogu stal pan Michal Malý. Upozorňoval jsem jej a celkem hrubě se mě vysmál (včetně jeho fans). Šlo konkrétně o zcela záměrně šířenou lež o maďarské kameramance a právě toho dotyčného "otce teroristu". Lidi, co tohle šíří, by měli mít alespoň elementární slušnost a OMLUVIT SE! Což jistě neudělají... A ještě na závěr a pro jistotu: nejsem pro přijímání uprchlíků. Ale zcela obecně jsou věci, které jsou svinstvo. Stejně tak z druhé strany dezinformace, že maďarská strana posílá na hranice tanky a těžkou techniku... Tak takhle snad ne.;-)

7 0
možnosti
RM

R41o61m91a94n 17M84á45c79a

26. 9. 2015 11:41

tak maly je opravdu dusevne maly... on mi v jedne diskusi reagoval, ze uz ma doma ve sklepe potraviny na rok, palivo a ze dela mrize na okna a schani generator a brokovnici... a take mel silacka vyhlaseni, jak ze kdyz se k nemu ti vetrelci priblizi, tak posledni, co uvidi, tak je hlaven jeho brokovnice... ono tech velkych hrdinu je fura... ale je to jen leceni sve "malosti" a u daneho blogera to plati vzhledem k prijmeni dvojnasob... a internet je idealnim mistem, kde mohou delat ramena a byt tim, kym v realu nejsou...

3 5
možnosti
DV

D14a97v51i91d 56V20l80k

26. 9. 2015 9:36

Já Vám dávám Karmu. My Češi se vždy nejvíce bojíme neznámého. A taky je evidentní, že spousta ubohých lidí našla konečně ještě někoho ubožejšího, kdo stojí na společenském žebříčku níž než oni a dokážou si na těch "Lůzrech Imigrantech" léčit své komplexy z životního neúspěchu exekucí a vlastní malosti. A s tou Karmou je to tak, že ji dříve měli Ti, co psali zajímavě, dneska jsou to Ti kteří píšou populistické žvásty plné lží, polopravd a zaprděných klišé. Takže Vám R^R^R^

6 8
možnosti
Foto

Konečně prolomený mýtus o nebohý Karkulce a zlym vlkovi, kterýmu chudákovi konečně zas Vy - zvířeti nešťastnýmu, napravujete Davide reputaci. U mě určitě.;-DR^

2 1
možnosti
EP

Moc pěkné zkušenosti. Teď si je jen porovnejte se statistikami, jak tyto osoby plní v západních zemích věznice.

7 4
možnosti
VV

Ty statistiky jste si vyrobil, nebo muzete dodat nejaky seriozni zdroj?

4 2
možnosti
Foto

Tak samosebou, že na strašně zjednodušené, překroucené a často i vylhané informace dav slyší. Ale je třeba si stále uvědomovat, že první začla lhát a dezinformovat tzv, oficiální media. Karmu vám dát nemohu.

7 0
možnosti
VK

Ale on byl první, on si začal!!!!;-D

3 0
možnosti
JH

To jste to semlela - úžasná směsice. Kdo tedy vlastně jste? Kam se řadíte?

6 3
možnosti
DV

D56a42v83i68d 80V69l78k

26. 9. 2015 9:38

Pane Hendrich člověk by se neměl nikam řadit, člověk by měl zůstat myslící, lidskou bytostí. Život není boj těchhle proti támhle těm.:-)

9 0
možnosti
Foto

Existuje nezpočet svědectví, jak se muslimové chovají Evropě, jak se chovají i současní muslimové, kteří se k nám hrnou. Přesto se najdou lidi, kteří budou psát jak oni jsou činaní a jak jim ubližujem. Přece jde jenom o člověka, že. To mně připomíná výrok, když ti někdo facku přes pravou tvář nastavu i tu levou, ale hlavně neodporuj silou násilí a pokoř se.

12 0
možnosti
LV

Muslimové jsou přeci fajn. Prý ji ani neznásilnili.

5 0
možnosti
Foto

Stručně - jsem za Vás, paní Lucie, ráda. Jsem ráda za výstižný postřeh o karmě a blogerské rodině  od Romana Máci a  čuju myslím stoprocentně dobře, že o tu karmu Vám rozhodně nejde. Jako jedné vzácné Vám jde o člověka jako jednoho takovýho - takovýho i takovýho. Kterého ještě jako jedna z mála odmítáte pokakaně povrchně a se vší pitomou tady rétorikou naházet do stejného pytle jako LID, NÁROD, STRANA.  :-)

...je to dlouhý, ale dobrý;-)

8 4
možnosti
JZ

To dělá paní moc dobře, pravda. Kdyby je házela do jednoho pytle, ušetřila by jen desítky tisíc a strach o život.

To je povzbudivé, to odpůrcům hne názorem k lepšímu ;-D

4 1
možnosti
JZ

Ten argument s "prašť jako uhoď" je vždycky úsměvný. Každá, i bílá a evropská společnost, má samozřejmě skupinu zločinců. Byl bych i ochotný předstírat, že ji má na procenta stejnou jako jiné barvy či kultury.

Ale ta skupina je nežádoucí a ta společnost by se jí nejraději definitivně zbavila a platí si policii, aby ji aspoň jakž takž držela na uzdě. Je úplný nesmysl přijímat s tímto argumentem dav, ve kterém taková skupina nutně musí taky existovat. To se jí pak chceme na jednu stranu zbavit a na druhou si bereme další.

Pak je z toho takový pěkný hypotetický dialog: "Pojďte k nám!" "Ale mezi námi jsou i vrazi..." "To nevadí, mezi námi taky."

Vždycky jsem měl tak nějak pocit, že se spíš snažíme o společnost bez vrahů.

6 0
možnosti
Foto

Je to socialismus jak vyšitý. Jinde ve světě si žijí špatně, tak přijdou do Evropy, budou si žít lépe a my se s tím smíříme. To je totéž, jako byste se měla smířit s tím, že se k vám domů nastěhuje bezdomovec. Je to totéž, jako když ten méně úspěšný se rozhodne, že ten úspěšnější by mu měl darovat to své auto, zbude mu přeci vila, že? Akceptování tisíců, statisíců i milionů uprchlíků je podle vás jen přerozdělování blahobytu, který si zřejmě nezasloužíme. Bohužel nesouhlasím s vašimi myšlenkami.

15 0
možnosti
LV

a/ celkový dojem z Vašeho blogu je, že posuzujete muslimy zejména podle toho jak a proč se Vás snažili dostat do postele

b/ údajné vyvrácení zpráv o údajném trenérovi - chybí odkaz na onen článek v NYT - neb i tento dříve objektivní deník se stal napůl hlásnou troubou bývalého (?) muslima Baracka Husseina Obamy - původně nigerijského studenta (;-))

13 1
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3059x
Autorka je píšící ilustrátorkou a tvůrkyní Omalovánek Lucie. Byla také pracovnicí v záchranné stanici pro dravce a sovy, canisterapeutkou, pracovala s dětmi a seniory, včetně postižených klientů. Byla externí novinářkou, muzikantkou ve dvou kapelách, zahradnicí, hadí ženou a tak všelijak. Nyní je na rodičovské dovolené a ve zlomcích volna se připravuje na pomalu, ale jistě se blížící nový start do aktivního života s větším rozhledem, jasnějšími představami a vysokými cíli.

http://www.omalovanky-lucie.cz/

Seznam rubrik