Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Napiste prosim, o jakou debatu slo. Kdy a kde. Dekuji.

0 0
možnosti

Paní Lucie, sluší vám to. V

0 0
možnosti

Tak za prvé - polemiky jsou zajímavější než nudné debaty, kde všichni přikyvují. Za druhé - pan Kuras si hraje na spasitele, který varuje český národ před muslimy - to je od něj hezké, děkujeme, za třetí: Odcházet z debaty znamená vzdát to a přenechat bojiště protivníkovi - to od něj opravdu nebylo chytré. Je to pošuk a možná i fanatik. Kdyby Američani neroze..ali Irák, Sýrii a Libyi, nehrozilo by teď, že se tam islámští fanatici z IS všude rozlezou a válka proti nim bude stát spoustu peněz a životů a povleče se bůhví jak dlouho. Děkujeme srdečně američtí neocons,  Mimochodem, IS ohrožuje hlavně Izrael, miliardová Evropa se z něj podělat nemusí. A Izrael je zatím v klidu, nevšiml jsem si, že by Mossad už někde likvidoval IS.

0 0
možnosti
Foto

Pana Kurase mám moc ráda. Pro jeho umění sdělit jasně co chtěl daným tématem říct, jak to říká či píše. Pro jeho postoje, a hlavně pro jeho psaní, moc mě mrzí, že už jej nečtu v MF Dnes. Pro vás karmu, nejen za připomínku pana Kuras, ale i za obsah vašeho článku. :-)R^

2 0
možnosti
Foto

R^ Benjamin Kuras vybuchl naprosto oprávněně. Ale karmu Vám dávám za Váš pohled na věc. R^

3 0
možnosti
Foto

Dávám Vám karmu. Reakce v podobě příspěvků některých blogerů z "opačné" strany svědčí o tom, že jste se celkem trefila.

3 0
možnosti
Foto

Střípek ke střípku...a je z toho celek pro utvoření názoru :) R^

1 0
možnosti

"Pan" Čurík se prohlašuje za arabistu, přičemž jak sám uvedl, prý nečetl ani Korán. Co chcete od takového tvora?

12 0
možnosti

J23a77n 24B71u39r38i50a37n

27. 11. 2014 13:35

Taky mě to fascinovalo.

4 0
možnosti

Víte opravdu nepovažuji za správné utvářet si postoj k lidem na základě jediného poznatku, na druhé straně i jediný poznatek často vypoví víc než dlouhodobé zkoumání a filozofování. Lidi si prostě do nějakých kategorií podle toho co vyznávají a i navenek! vytrubují, zařadit musíte, množinu osobností musíte nějak generalizovat - je samozřejmě otázka do jaké míry - jinak byste se ve světě nemohla vyznat a reagovat.

Od jedné skupiny lidí můžete očekávat něco a od jiné něco jiného.

Takže pokud se sama charakterizujete jako "zelená pravdoláskařka" determinujete se sama a děkuji, nechci. To nemění nic na tom, že uznávám, že B. Kuras má hodně pravdy i když taky většinou říká jen to, co se mu hodí a o ostatním taktně (nebo takticky?) pomlčuje ....

0 4
možnosti
Foto

Vy máte naopak do pravdoláskaře hodně daleko. Vám asi slovo PRAVDA a LÁSKA nic neříká. Je zajímavé, že urážlivé označení "pravdoláskař" používají vůči slušným a normálním právě  lidé, kteří sami nejsou nic jiného, než bolševickofašistická svoloč.

Pokud Vám nevoní paní autorka pro to, jak se sama označila, jste se zařadil sám do skupiny, kterou jsem tu nazval já. A se kterou nechci mít nic společného.

10 1
možnosti

Kdybyste byla zelená pravdoláskařka, nemohla byste chválit pana Kurase.

4 3
možnosti
Foto

A vidíte, přece. Asi bude to škatulkování lidí opravdu blbost ;-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3059x
Autorka je píšící ilustrátorkou a tvůrkyní Omalovánek Lucie. Byla také pracovnicí v záchranné stanici pro dravce a sovy, canisterapeutkou, pracovala s dětmi a seniory, včetně postižených klientů. Byla externí novinářkou, muzikantkou ve dvou kapelách, zahradnicí, hadí ženou a tak všelijak. Nyní je na rodičovské dovolené a ve zlomcích volna se připravuje na pomalu, ale jistě se blížící nový start do aktivního života s větším rozhledem, jasnějšími představami a vysokými cíli.

http://www.omalovanky-lucie.cz/

Seznam rubrik