Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M33i37l71a61n 81R19a62d72e76k

22. 6. 2014 22:37

ja zase doporucuji bretharianstvi. I rostliny citi, a bylo to dokazano, a nemame pravo je jist. Tak jen slunicko a vzduch. Pokud toho vzduchu bude malo, tak dobrovolna smrt.;-D

4 0
možnosti
MP

Už jsem to našel. V kravském mléce je 4x víc kaseinu než v mateřském. Kasein je látka k tvorbě kostí. Z kaseinu se dělají hřebeny a pevný klíh, proto po mléku klouby a cévy rychle tvrdnou. Z tepelně upraveného mléka tvrdnou klouby a ztrácí pružnost. Stejně tvrdnou i cévy a ztrácí pružnost. Způsobuje nemoci z nachlazení,chřipku, astma, zánět nosních dutin.

0 0
možnosti
HJ

Zase, kdo tvrdí že kasein je škodlivý? Opět samé esoterické weby.

1 0
možnosti
MP

Tady čtu od léčitele- mléko má 34 škodlivin. Mléko nepije dospělá kráva, jen telátko. Mateřské mléko je jen pro dítě, ne pro dospělého.

1 0
možnosti
HJ

A hlávkový salát má listy proto, aby fotosyntetizoval, ne proto, aby je jedli dospělí lidé.

3 0
možnosti
MP

Kravské mléko obsahuje 4X víc jisté složky, na jejíž jméno si nemohu vzpomenout, než mléko mateřské , proto je kravské mléko hůře stravitelné, a skutečně patří telátkům. Kráva má mléko pro tele, matka pro své dítě.

0 0
možnosti
Foto

A nějaký pračlověk mléko od krávy ochutnal, a nejspíš mu zachutnalo, tak si krávu ochočil...

1 0
možnosti
MP

Pravé syrové mléko je velmi zdravé. Kromě vápníku má hodně vitaminů. Tepelně upravované má zničené enzymy a je škodlivé.

0 0
možnosti
Foto

Takže krávu do každé domácnosti?

P.S. Tady píšete, že mléko obsahuje vápník. O kus níž zase, že ho organismu bere...

1 0
možnosti
PS

P89e28t26r 55S98k36á29c13e37l

22. 6. 2014 14:57

Autorka ať v dalším článku napíše, jaký má názor na pránickou stravu. Když vegani ji prudí. 3 tisíce lidí bylo na přednáškách pana Monforta. Více viz:

http://www.youtube.com/watch?v=s3m_V6uI6eE

"Jaroslav Dušek: Henri Monfort"

0 0
možnosti
Foto

Již jsem viděla. Zajímavé. Když nemám konkrétní zkušenost a neznám případ z okolí, nevyjadřuji se. Ale nejsem ani proti. PS: Jak jsem psala v textu, není vegan jako vegan a mnozí mi přijdou v pohodě.

1 0
možnosti
TV

Ještě k tomu PS: Mohu se ještě zeptat, která hesla konkrétně vás tak popudila? Ať víme pro příště... Nemůžeme lidem nařizovat, jaké transparenty mají mít, ale můžeme dát alespoň doporučení.

0 0
možnosti
Foto

Jestli se můžu přidat, tak nemám ráda hesla o holokaustu zvířat, těla stažená z kůže a zvířata v klecích, kde se nemůžou ani otočit. Ale je fakt, že se potom vždycky zastydím, že kupuju nebio mléko...

Ještě mi taky přijde zvrhlý obrázek oblíbený na FB, na kterém pán v obleku cucá od krávy.

3 0
možnosti
TV

Dobrý den, díky za blog. Složení průvodu samozřejmě nemůžeme zcela ovlivnit, ale věřím, že převažovala hesla i transparenty v pozitivním duchu. Co se týká výživy dětí, velmi doporučuji se v tomto ohledu dovzdělat, abyste nešířila již překonané mýty: http://soucitne.cz/techto-10-vyznamnych-odbornych...

Osobně znám několik dětí veganů a po mase skutečně nesahají... až mě překvapuje, s jakou samozřejmostí sahnou raději po jablku než po dortíku. Ono se nic nesmí nutit (v tom možná udělala manželka vašeho exmanžela chybu), protože při nenásilném přístupu dítě skoro automaticky přebírá stravovací návyky svých rodičů - lidské děti, stejně jako ostatní savci, se totiž učí především nápodobou.

4 0
možnosti
TV

Omlouvám se, odkaz se mi při kopírování z facebooku poněkud zkrátil: http://soucitne.cz/techto-10-vyznamnych-odbornych-instituci-schvaluje-veganstvi

Veganství u dětí shvalují tyto světově uznávané zdravotnické instituce: The American Dietetic Association, Dietitians of Canada, The British National Health Service,  The British Nutrition Foundation,  The British Nutrition Foundation, The United States Department of Agriculture nebo The National Institutes of Health!! Strava samozřejmě musí být správně sestavená (ne nestačí jíst pouze přílohy nebo jablka :)

2 0
možnosti
MP

Momentálně držím "vlákninovou dietu"- ovoce, zeleninu, syrovou stravu. Po týdnu mi zmizely dlouhodobé kloubní potíže a dlouhodobé potíže s hlasivkami, které mi lékaři nedokázali vyléčit. Aspon krátkodobě zkusit zcela přírodní stravu vůbec nemůže uškodit. Stačí jen vyzkoušet, ten týden se dá vydržet. Věřím, že vegani by neměli být tak často nemocní, protože vitamin B z masa lze nahradit některou zeleninou. Hlavně proto, že maso zaneřádí nejvíc střeva a nepořádek ve střevě, je kromě psychiky, hlavní příčina většiny nemocí.

0 0
možnosti
Foto

Myšlenka z dovětku Vašeho článku, to je to, proč tuto skupinu nemusím. Ona totiž už sama myšlenka pochodu jako propagace, je víc než zcestná.  

Můj osobní dojem z těchto lidí je, že mají pocit, že dělají něco špatně a hledají na veřejnosti podporu, aby ten pocit zahnali. A to se týká ne jenom veganů. těch pochodů Prahou je více.

8 1
možnosti
Foto

P.S. Vegané typu pana Beneše zcela jistě nemají potřebu, že musí pochodovat jako kašpárci Prahou.

2 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3059x
Autorka je píšící ilustrátorkou a tvůrkyní Omalovánek Lucie. Byla také pracovnicí v záchranné stanici pro dravce a sovy, canisterapeutkou, pracovala s dětmi a seniory, včetně postižených klientů. Byla externí novinářkou, muzikantkou ve dvou kapelách, zahradnicí, hadí ženou a tak všelijak. Nyní je na rodičovské dovolené a ve zlomcích volna se připravuje na pomalu, ale jistě se blížící nový start do aktivního života s větším rozhledem, jasnějšími představami a vysokými cíli.

http://www.omalovanky-lucie.cz/

Seznam rubrik