Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

To byl čistý kšeft Tibet za Ukrainu. Čína s Ruskem by proti NATO samostatnost východní UK ustály, ale samotné Rusko je moc slabé. Signál s Tibetem poslal Číně celý západ (nejenom Zaorálek) a politický kšeft byl hotový. Je to svinstvo na blití, ale taková už politika je. To není jen Tibet, ale co třeba Kurdistán? Území kurdů si rozparcelovali místní mocnosti a kdo se odváží špitnout, že tento národ by chtěl svůj stát? To radši je označíme za teroristy a zlomíme nad nimy hůl.

1 1
možnosti
Foto

Nevypadáte na Tibeťanku, tak proč vás trápí? Proč vás netrápí jiné nesparvedlnosti, které se páchají po celém světě. Nebo zlodějny, které se dějí u nás. Proč nejdete do ulic a nežádáte došetření spousty pod koberec zametených kauz?

3 8
možnosti
ZK

Z36d88e60n68a 28K51o29č41í

30. 4. 2014 6:56

Ony ty kasty v Tibetu také nebyly dřív žádné terno. Horních 10 tisíc možná lituje, ale pro 90 % obyvatel tam platilo nevolnictví, takže s tou svobodou to tam nebylo tak skvělé.

2 0
možnosti
MK

M18i54l87a47n 73K30e42s28l

29. 4. 2014 17:31

Nedá se říci,že Tibet je rozvinutá země.Číňané jsou si vědomi,že modlením, rozjímáním a meditacemi se to nezmění.Ke zlepšení je možné dojít jen tvrdou prací.Meditovat a tvrdě pracovat to se moc nerýmuje.Proto pryč od Číny.

1 0
možnosti
MD

'Trpajzlik' ma poucovat obry? Usmevne uz nekolik tisicileti.

1 1
možnosti
Foto

Ano, třeba David a Goliáš, to byla švanda.

2 1
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3059x
Autorka je píšící ilustrátorkou a tvůrkyní Omalovánek Lucie. Byla také pracovnicí v záchranné stanici pro dravce a sovy, canisterapeutkou, pracovala s dětmi a seniory, včetně postižených klientů. Byla externí novinářkou, muzikantkou ve dvou kapelách, zahradnicí, hadí ženou a tak všelijak. Nyní je na rodičovské dovolené a ve zlomcích volna se připravuje na pomalu, ale jistě se blížící nový start do aktivního života s větším rozhledem, jasnějšími představami a vysokými cíli.

http://www.omalovanky-lucie.cz/

Seznam rubrik