Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J48a69n78a 27M43a34j88o40v39á

11. 4. 2014 14:46

Jen drobný komentář - o zrak nedonošené děti nepřipravuje inkubátor, ale to, že jsou nezralé. Bez inkubátorů by naopak nepřežily...

0 0
možnosti

Unuděná „bloggerka“ se snažíněco světu říci aniž by sama věděla co.

Na začátku ohromená jak lidé bezzraku mohou svobodně žít a co vše zvládnou, pak se snaží najít nějaké slabémísto, aby mohla mít navrch a ve finále to korunuje, že i ona to má těžké.

Tím slabým místem je podle článku „venčení“ dítěte, ale sama pár řádkůvíš říká, že dnes je to vzácný jev, aby se děti vrtali v hlíně apod. Takproč se toto snaží zveličovat a ještě u nevidomých rodičů. 

Venčení psa a vychovávání dítěte musí být peklo. Nezávidíme.

0 0
možnosti

Dost velkým problémem nevidomých v komunikaci, který si jiní lidé neuvědomují, je to, že nevidí nonverbální komunikaci. Úsměvy, škleby, studenost či vřelost pohledu, kroucení hlavy, zvedání ramen... Jsou odkázáni JEN na slova.

1 0
možnosti
Foto

Ano. A také ještě i když pak nevidomého vedete, chvíli trvá, než mozek přepne, co všechno je třeba říkat předem, každkou blížící se nerovnost terénu, značku mírně v cestě... Někdy je pak šikovnější nevidomý, než ten, kdo vede :-)

0 0
možnosti
Foto

Nevím...ale tak nějak si myslím, že přátelství není o vyvážené bilanci energií :)

0 0
možnosti
Foto

Souhlas. Hlavně když se jedná opravdu o přátelství, tedy vztah velmi hluboký, tak je tu přítel od toho, aby byl se mnou v časech dobrých i zlých... A proto jsem se snažila popsat situaci, kdy jsem musela udělat i pro mne nepříjemný a smutný krok ohledně krátké známosti, abych pak měla dost sil pro přátele. Také to není asi z textu patrné, ale krok k absolutnímu ukončení střetávání nastal ze strany paní.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS