Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Vše je o inteligenci, výchově a vzdělání. Proto pokud bude personál inteligentní má celá společnost štěstí a vzestupnou tendenci pochopení k normálnímu soužití generací.

1 0
možnosti
Foto

Tak tak. Přičemž vím, co myslíte i v tom případě, kdy popsané vlastnosti chybí - potkala jsem tam mezi personálem i pár lidí hrubých až zlých a to je pak hrozně smutný pohled. Pokaždé se nemusí najít někdo, kdo se seniora zastane. A on je na to, co si zažil, docela sám. Přála bych si, aby v domovech nebyli žádní lidé, kteří tam šli za ty malé penízky dělat jen proto, že jinde místo nebylo nebo je k tomu dohnal pracák - nelze si hojit vztek na těch, kteří za naši situaci doma nebo na ministerstvu financí nemůžou.

1 0
možnosti
MC

Jste V. Přeji Vám šťastný dlouhý radostný život.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji Vám. Dost roků jsem to snadné neměla, ale kdo se nevzdává a jde za svým cílem, časem tam dojde, takže musím zaklepat - touto dobou mám radostný život :-) A snad se mi povede tu radost co nejvíce také rozdávat.

1 0
možnosti
MC

Myslím, že to již děláte a i váš web je toho důkazem.:-)

1 0
možnosti
MS

Jak chcete zabránit, aby se tam nedostali lidé, kteří tam jdou jen pro to, že jinde nebylo místo. Než chcípnout hlady, nechám se vmanipulovat někam, kde to absolutné nesnáším, ale jsou za to peníze. Pucovat někomu výkal, je jasné, že ho pozvracím a počastuji, nevybíravými názvy. Pečovat o děti, nevím, nesnáším je, a pokud by nebyla jiná možnost jak přijít k penězům, asi bych jim to dala taky pěkně sežrat. Zaplať pánbu, jsem v důchodu.

0 1
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3059x
Autorka je píšící ilustrátorkou a tvůrkyní Omalovánek Lucie. Byla také pracovnicí v záchranné stanici pro dravce a sovy, canisterapeutkou, pracovala s dětmi a seniory, včetně postižených klientů. Byla externí novinářkou, muzikantkou ve dvou kapelách, zahradnicí, hadí ženou a tak všelijak. Nyní je na rodičovské dovolené a ve zlomcích volna se připravuje na pomalu, ale jistě se blížící nový start do aktivního života s větším rozhledem, jasnějšími představami a vysokými cíli.

http://www.omalovanky-lucie.cz/

Seznam rubrik