Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vše je o inteligenci, výchově a vzdělání. Proto pokud bude personál inteligentní má celá společnost štěstí a vzestupnou tendenci pochopení k normálnímu soužití generací.

1 0
možnosti
Foto

Tak tak. Přičemž vím, co myslíte i v tom případě, kdy popsané vlastnosti chybí - potkala jsem tam mezi personálem i pár lidí hrubých až zlých a to je pak hrozně smutný pohled. Pokaždé se nemusí najít někdo, kdo se seniora zastane. A on je na to, co si zažil, docela sám. Přála bych si, aby v domovech nebyli žádní lidé, kteří tam šli za ty malé penízky dělat jen proto, že jinde místo nebylo nebo je k tomu dohnal pracák - nelze si hojit vztek na těch, kteří za naši situaci doma nebo na ministerstvu financí nemůžou.

1 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3059x
Autorka je píšící ilustrátorkou a tvůrkyní Omalovánek Lucie. Byla také pracovnicí v záchranné stanici pro dravce a sovy, canisterapeutkou, pracovala s dětmi a seniory, včetně postižených klientů. Byla externí novinářkou, muzikantkou ve dvou kapelách, zahradnicí, hadí ženou a tak všelijak. Nyní je na rodičovské dovolené a ve zlomcích volna se připravuje na pomalu, ale jistě se blížící nový start do aktivního života s větším rozhledem, jasnějšími představami a vysokými cíli.

http://www.omalovanky-lucie.cz/

Seznam rubrik