Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Milá Lucko. jedním dechem jsem si přečetla  vaše články. týkající se "Psí kauzy" a do toho i všechny bouřlivé názory ode všech těch co Vás obhajují i těch, co ne. .R^

Každý, kdo zde přispivá svými články, ať profi, poloprofi či neprofi autor zde dobrovolně dává svou kůži na trh. A vůbec psát veřejně o všem, co nás trápí, co nás těší, co nás zajímá i to, co nás irituje je vlastně odvážné, čelit následně ohlasům diskutujících, ať v dobrém či zlém zase statečné a zachovat si i v případě někdy dost drsných kritik stále slušnost je asi to nejvíce obdivuhodné. Miluji adrenalin...a ještě by to chtělo, abychom si tady všichni navzájem roztrhali občanky, a bylo by to jako v akčním filmu;-D

Kdybych si měla vybrat, za kterou stranu mám kopat - tak musím zůstat neutrální. Protože ať je to jak chce, každý z těch, co kope za Vás a každý z těch, co kope proti Vám si stejně nakonec podle mne zaslouží obdiv. Navíc není to úžasné, dokázat tady získat takové množství čtenářů, ať se jim líbí nebo nelíbí Vaše názory a ještě je strhnout k takové diskuzi? To se hned tak někomu určitě nepodaří. Nejste nezajimavá ani nudná, a navíc ani neděláte mrtvého brouka. Karma pro Vás, pozdrav Vašemu zlatíčku,  co kouše, i tomu, co je kousáno, opatrujte si je. Pevné nervy a co nejvíce článů přeji Vám a stejně tak klobouk dolu před všem diskutujícími zde.  "Bu´dte dobří

P.S. Pro neznámého škodíka, který na Vás poslal sociálku  - chápu, že práskat se nemá, ale hlásit by se to mělo. Jestli jste či nejste na sebe hrdý , zda jste udělal či neudělal dobře  o tom nechť se rozhodne časem. Totiž to pořekadlo, že Boží mlýny melou pomalu a jistě, funguje, O tom jsem se už přesvědčila osobně.:-)

2 0
možnosti

Paní Paceltová,

posílám velikánskou podporu!!! Vzpomněl jsem si na svou vojnu, kde se používalo rčení - "Iniciativní blbec, je horší než třídní nepřítel!". Není k tomu co dodat...(vlastně.., na sociálce narazit na "Zubatou"..).

S pozdravem

Martin Bouček

5 0
možnosti

J95i52ř13í 81S54t45e32i71e38r

20. 11. 2013 14:59

Tak se docela divím, že tenhle příběh neodvysílala TV NOVA v hlavních zprávách. Má k tomu  totiž všechny parametry. Zvířátka a miminka jsou na NOVÉ jako doma, tady dokonce tekla krev, což diváky vždy přitahuje, je tady šance  zkritizovat policii, která si jen dovolila odeslat přijatý podnět tomu, kdo je ze zákona oprávněn jej posoudit /se divím, že se nevolá po odstoupení policejního prezidenta/. Ve skutečnosti jde o banální případ jedné mamky, která neohlídala své dítě, ale je zajímavé, jak "vhodně" napsaný článek zvedne vlnu osočování a zájmu. Pisatelku zřejmě čeká na poli investigativní žurnalistiky úspěch.

2 0
možnosti
Foto

"Onen poctivý občan" si ulevil od své frustrace, a sociálka těžko mohla konstatovat něco jiného než, že "planý poplach". Ale asi bych jim nevyčítal, že přišli....je to jejich práce. Občas určitě narazí i na reálný důvod k ochraně dítěte před rodiči (týrání hlady, sexuální zneužívání, surové bití, atd.). ;-)

3 0
možnosti

Na těchto článcích mě nejvíc baví komentáře těch lidí, jejichž životy stojí za kulové, a proto obrážejí blogy těch, co mají životy zajímavější a slintají jim do komentářů.

Mám pro vás radu. Pokud vás ty články frustrují, nečtěte je. Ušetříte si zbytečné trápení a nás ušetříte svých pošahaných mouder o tom, jak a co by měla autorka dělat jinak.

3 0
možnosti

D37a57n93a 19T59a44n60k22e51r

20. 11. 2013 13:36

To je zajímavý názor. :-) Když někdo nesouhlasí s názorem vaším, je hned frustrovaný a obráží blogy apod. Trochu sebereflexe by to chtělo a občas třeba jen teoretické zamyšlení nad tím, jestli je možné, že jste nesežral všechnu moudrost světa. Což platí i pro autorku téhle nafouknuté bubliny o ničem :-)

3 1
možnosti

Jojo, s čím kdo zachází ...

Příště, až budete popisovat, co v neděli ráno doma snídáte a z jakých hrnků, se určitě najde v diskuzi spousta poradců zdravé výživy a estétů v oblasti nádobí. Takže jste si navařila kašičku, která Vám nějak zhořkla. Věřejné popisování událostí a příhod v rodině až takto podrobně je exhibicionizmus, který má i své stinné stránky. My se doma o tom, co se komu a jak přihodí, bavíme spolu mezi sebou, bez tv a pc.

3 1
možnosti

Tohle frčlo za komunistů - co se doma upeče, to se doma sní, zdůrazňovala mi vždy matka.

Jenže tehdy to bylo kvůli státní policii a všudypřítomným udavačům. A jak tak koukám, některým lidem toto pokřivené vnímání světa zůstalo.

Na druhou stranu to vypadá, že díky policejním formulářům na internetu a fašizaci společnosti udavačům zase pšenka pokvete.

5 0
možnosti
Foto

narazil jsem na článek i Vás ve zprávách a přečetl zpětně Vaše blogy a diskuzi pod nimi.

Můj závěr je, že když jde o prd, je Policie i sociálka neobyčejně aktivní. Ale jakmile se jedná o opravdu závažný případ, mají ruce svázané předpisy, nemohou zasáhnout a musí čekat, až se "něco stane".

7 1
možnosti

Sestrenici(povolanim ucitelka) take vysetrovali, kdyz si jeji dite 2x zlomilo klicni kost..Na tom neni nic vyjimecneho. 

Brachu take kousl hodny mirumilovny pes sousedu, protoze mu sahl na bolave misto. Prokousl mu ret a vyzadalo si to 4 stehy.

Aspon ted vite, ze neni dobre sdelovat prilis mnoho informaci ze soukromi, protoze cesi jsou narod praskacu.

Take malinke deti a psy, ikdyz se maji seberaci, neni dobre nechavat v tak tesne blizkosti...clovek nikdy nevi.

3 1
možnosti

Paní Paceltová, z blogu mi vyplývá, že se zlobíte na úřednice sociálky, že jsou neschopné, protože nerozeznaly vaši úctyhodnost, bezúhonnost a téměř genialitu už z vašich blogů a snadno přístupného životopisu, neboť toto všechno je přece NA INTERNETU a tudíž nezpochybnitelné, a ve své tuposti si vás drze pozvaly k osobnímu rozhovoru. Narozdíl od moudrých kolegů blogerů, kteří vás sice v životě neviděli (a vy je taky ne), ale protože s vámi souhlasí tak jsou to bezpochyby inteligentní a slušní lidé.

Máte docela slušně přebujelé ego.

P.S. A myslím, že pan Malý se z vás asi nepoblinká.

11 10
možnosti

Obvykle nějaké plusy a mínusy neřeším. Ale uděluje-li mínus diskutérovi sám autor blogu, aniž by přidal argument, svědčí to o jediném - že si neumí svůj blog a názor obhájit.:-/ Případně o tom, že příslušný nesouhlasný názor byl trefa do černého (viz mínus k příspěvku níže).;-)

11 6
možnosti
Foto

J91a31n21a 47M11a97j58o31v45á

16. 11. 2013 21:19

Už jsem to psala - ale znovu. Do spisu, který se Vás týká máte na PČR právo nahlížet - jméno Vám tedy nelze utajit. Stačí si požádat.

x

Jinak v zásadě gratulace - z naprosté banality jste vytřískala tři blogy... takové balónky.

7 2
možnosti

Pokud to dobře chápu, jedná se o spis na sociálce, nikoliv na PČR. Ale nevím, zda je v tom nějaký rozdíl, co se týká práva nahlížení.

Nevím, nějak stále silněji pochybuju o tom, zda se to vůbec celé stalo. Připadá mi spíš jako nějaké PR na obdivuhodné schopnosti paní autorky. On ten internet opravdu snese téměř všechno.:-)

2 4
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3059x
Autorka je píšící ilustrátorkou a tvůrkyní Omalovánek Lucie. Byla také pracovnicí v záchranné stanici pro dravce a sovy, canisterapeutkou, pracovala s dětmi a seniory, včetně postižených klientů. Byla externí novinářkou, muzikantkou ve dvou kapelách, zahradnicí, hadí ženou a tak všelijak. Nyní je na rodičovské dovolené a ve zlomcích volna se připravuje na pomalu, ale jistě se blížící nový start do aktivního života s větším rozhledem, jasnějšími představami a vysokými cíli.

http://www.omalovanky-lucie.cz/

Seznam rubrik