Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Horak, fenku jste mel hned vzit dovnitr a s babkou se vubec nebavit. Jak vidite, nema to smysl.

0 0
možnosti
OH

Nojo, to mi povídejte. Já doma seděl, bušil do klávesnice a přemýšlel o nesmrtelnosti chrousta (jako každý Ajťák) a občas kuknul z okna. Vidivše dítě s klackem "brousícím" plot a pod dohledem rodičů dráždícím psa, jsem si naivně myslel, že za chvíli popojdou jak se již mnohokráte stalo a ignoroval situaci. Ona to fakt není výjimka a za plotem se dobře dítěti zvyšuje sebevědomí.

Ono málo lidí ví, že pes za plotem se chová jinak, než před plotem a klidně i na volno a že nejde o skutečný útok, ale jen o ochranu integrity svěřeného prostoru.

Pesník venku prdí na cyklisty, na motorky či auta pokud se blíží někdo podezřelý, tak zkrátí obranou linii (přiblíží se ke mně a čeká na moji reakci).

Ale kupodivu má lepší přehled o dopravních předpisech než většina lidí. Kolem domu máme omezenou rychlost a jí je buřt každý, kdo jede pomalu ale muže si vyrvat štěkák, když jede jako vykastrovaný býk. Taktéž máme na dohled jednosměrku a je v klidu, dokud někdo nejede v protisměru (ano, i tací se najdou a není jich málo).

To by chudera musela být doma furt a mít zakázán / zamezen i výhled z okna.

Doma má přísný zákaz hluku, ale i tak občas stává u okna a buble jak čajník a když juknu, tak ji musím leda pochválit. Je to takové hrdelní mručení lak od lva a občas udělá tichoučké "buf". V případě velmi, ale velmi velkého nebezpečí pro integritu perimetru lítá z patra dolů ke dveřím, píská nosem, buble a bufe. Ale to určitě znáte ;-)

4 0
možnosti
Foto

Za plotem steka kazdy pes, mate pravdu, ale jak rika muj manzel: Proti lidske blbosti bojuji marne i bohove a ja rikam moudrejsi ustoupi. Mohl jste si usetrit nervy i zasah policie, sanitky a odchytove sluzby. Me by asi ranila mrtvice. Kdyz jste videl, ze je babka padla na hlavu, zavolat psa domu a zavrit dvere.:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3059x
Autorka je píšící ilustrátorkou a tvůrkyní Omalovánek Lucie. Byla také pracovnicí v záchranné stanici pro dravce a sovy, canisterapeutkou, pracovala s dětmi a seniory, včetně postižených klientů. Byla externí novinářkou, muzikantkou ve dvou kapelách, zahradnicí, hadí ženou a tak všelijak. Nyní je na rodičovské dovolené a ve zlomcích volna se připravuje na pomalu, ale jistě se blížící nový start do aktivního života s větším rozhledem, jasnějšími představami a vysokými cíli.

http://www.omalovanky-lucie.cz/

Seznam rubrik